This was one of the best meals I have ever had in all my travels! The food was fresh, very flavorful and had a interesting twist to it. The chef is very passionate in his food! This place is a must go to in São Paulo!
Daryl C.
Classificação do local: 5 Medical Center, Houston, TX
A colleague and I dined here this evening. He is a fish eater but doesn’t like sushi. I ordered the Toro and Salmon Nigiri for him to try. I ate first to make sure it was good fish. I’m not exaggerating — I’ve never had a better piece of sushi. The Toro was like butter smooth and the salmon as well. Excellent fish and perfect preparation. He ate both and was very impressed and loved the food. A few rolls and a bowl of Udon noodles and we were quite impressed. All food is immaculately made. You can’t go wrong. Keep in mind that this is a more traditional Japanese restaurant. You won’t find a menu full of rolls with pictures.
Ana Paula M.
Classificação do local: 5 São Paulo - SP
Ótimo serviço e comida incrível! O chef Murakami é muito atencioso, e toda vez que vou ele passa de mesa em mesa para perguntar como está a comida. A sobremesa de mochi de chocolate com sorvete de café é uma das melhores que ja comi, e o menu conta com pratos realmente tradicionais e de ótima qualidade.
Luiza A.
Classificação do local: 4 São Paulo - SP
odeio avaliar comida japonesa em São Paulo. sou do Recife e feliz ou infelizmente nós temos o melhor restaurante japonês do Brasil(o choro é livre). brincadeiras à parte, é difícil avaliar porque — de fato — na minha opinião os japoneses de SP funcionam com duas linhas: os pomposos que entregam algo e os pomposos que não entregam nada. o Kinoshita vai na primeira leva. é bom, não é ruim. Mas quando fui — com a família, claro — lembro de ter ouvido falar de um menu degustação que passava as 250 dilmas que uma mesa do lado tinha pedido. nós começamos a pedir itens soltos e eles chegaram bem rápido — enquanto a mesa do lado se irritava com a demora e o tamanho das porções do degustação. pelo o que eu vi, o pessoal não ficou muito feliz, não. dos nossos pedidos, indicaria o temaki de salmão crocante — e olhe que eu sou absolutamente contra pedir temaki nesses lugares — mas ele é bem delicia e o custo não é absurdo(então fica a dica: o temaki é uma ótima opção para bolsistas de mestrado) hahaha. Pra mim, mais pompa que sabor. ainda assim, interessante. Não é o meu estilo de restaurante mas, se estiver no Recife e quiser conhecer o melhor japonês EVER: quina do futuro! ps com uma parte hilária da história de ter ido lá: passei muito tempo sem saber o nome do restaurante porque a minha família sempre se refere a ele com um nome ~ que não vou colocar aqui ~ que é uma brincadeira com o preço(alto) do lugar.
Aaron V.
Classificação do local: 4 San Francisco, CA
High-quality, traditionally prepared sushi with just the right amount of creative flair. Expensive — the nine-course omakase is R$ 360 — but worth it if you have some cash to spare. They don’t have the same variety of fish that you’d find at a good sushi place in California or Japan but they make up for it with great attention to detail. The staff is incredibly friendly as well. Minus one star for using fake wasabi.
Aline D.
Classificação do local: 5 São Paulo - SP
Eu já havia lido que a Vila Nova Conceição é reduto de bons restaurantes e minha primeira experiência foi excelente! Lugar bonito e amplo. Atendimento nota 10, todos muito educados, atenciosos e prestativos. O sushi man veio nos cumprimentar e o gerente foi perfeito quando solicitado. O edamame com sal grosso estava no ponto. Pedi um sushi de salmão selado com trufa branca e estava uma delícia. O temaki se salmão selado com«crocantezinhos» também estava ótimo, peixe fresco e saboroso. E os drinks? O carro chefe da casa é uma delícia, fácil de tomar, gostoso e não muito doce ou alcóolico(no sabor) não lembro o nome, mas é feito de sakê, vodka, contreau, limão siciliano, cranberries e geleia de sakê. Entrou na lista dos meus favoritos.
Barthlowmue J.
Classificação do local: 5 Paradise Valley, AZ
This is the best and most interesting Japanese food I have ever had. I worked in Japan several years and often eat at the best Japanese restaurants in the United States. This is tops do not miss it. The pork is incredible. There is a braised Salmon dish with a sauce to die for. We had sushi that was excellent but the blending of flavors in an innovative and tastie way is what this place is about. Just got it’s first Michelin star. This place is not to be missed! Plus it was nice people and a fun spot
Klay H.
Classificação do local: 5 Blacklick, OH
Great meal. Very friendly and service was out of sight. Had the 7 course chef’s special. Everything was great. Fried pork bellies in special sauce and tuna course were highlights. Even kept my Sapporo’s cold table side. English friendly. Highly reccomend.
Ano N.
Classificação do local: 3 Seattle, WA
5 star service, 3 star food. I was somewhat let down by this meal. At this price point, it merits comparing the food to similarly priced fusion restaurants around the world. They absolutely nail the décor and customer service at Kinoshita — just perfect. The food, however, I felt was just adequate. I came in with pretty high expectations, since it is supposedly the best in SP, but found it lacking compared to similarly priced Japanese fusion restaurants that we’ve dined at in the US, Japan(of course), etc. The small sashimi plate was very nice — fish quality was excellent and well-cut, but portions were meager. My favorite fish was a local Brazilian fish that reminded me vaguely of hamachi in terms of its texture and mild flavor. I _hated_the overpowering truffle oil that was added to the chawanmushi, that was a cheap chef trick back in 2003 to convince naïve diners that a simple dish was«high end»… but now everybody knows that truffle oil is just cheap chemicals and doesn’t contain any expensive truffle. Outside of Alinea, there really aren’t many restaurants that can pull off truffle oil without it feeling cheap and tacked on… and this felt cheap and tacked on. The nigiri course was nice, the rice was a bit underdone though — it fell apart half the time rather than sticking together. The sablefish preparation wasn’t nearly as good as Nobu’s miso sablefish(referred to as ‘black cod’ in the US) dish, but it was still pretty good. It’s nice to see that this fish has recently made its way down to Brazil, it’s something that we frequently enjoy in the PNW for its delicious fattiness and easy cooking. I like that Kinoshita incorporated some local Brazilian fish into the meal, rather than just serving global standards(tuna, farmed Atlantic salmon, etc.) — it made it a more interesting dining experience. I struggled to remember some of the dishes and had to consult my photos. Nothing was terrible, nothing was great — it was just a decent meal. At this price point, there should have been at least a couple«holy crap» standout dishes IMO. TLDR; Excellent service! Wonderful ambiance! Forgettable food.
Jaerte F.
Classificação do local: 5 São Paulo - SP
Esse restaurante badaladíssimo e bem localizado é o ideal pra quem procura alta gastronomia japonesa em SP! Decoração impecável e atendimento muito bom(apesar do deslize do garçom no Kobi Beef que veio totalmente mal passado mesmo alertando-o antes). Eu amo comida japonesa e sempre que posso procuro ir em restaurantes de referência para experimentar pratos elaborados e coisas diferentes ! No Kinoshita eu escolhi o menu degustação de 7 pratos mais sobremesa, as escolhas do chefe me surpreenderam ! Comecei com um drink de ostra, ovo de codorna cru, quiabo e pimento(veja foto) super polêmico ! Rs Depois pude experimentar variados sushis e sashimis com peixes nobres e outras carnes como toro, salmão, foies gras, kobe beef etc ! Atenção caso você não seja aberto a experimentar coisas exóticas, diga ao garçom! Pq no menu degustação tem de tudo a ovo cru, ostra e outras iguarias que não agradam a todos ! Vale muito a pena conhecer, contudo o jantar não é nada barato ! Recomendo
Adam T.
Classificação do local: 2 Oakland, Estados Unidos
As peças são pequenas e os preços grandes! É dobro o valor de outros restaurantes excelentes com comida japonesa em SP. Bom serviço mas contudo não vale a pena.
Greg T.
Classificação do local: 5 The Woodlands, TX
I’ve eaten dinner and shared sake & beer with the staff a number of times — you know, just like you do at the sushi bars in Japan. The service and attention to detail is impeccable. The food has always been extremely fresh, artfully prepared and thoughtfully presented. I will say, if you’re hungry be prepared to spend a little more than usual. However, something you can’t put a price on is, the dining experience. The Sensei and his team ensure you have an informative, exciting and deliciously creative dinner. If you are looking for a great time with exceptionally prepared food and outstanding service. Kinoshita should be on your dining agenda. They will welcome you properly: ITASHIMASHITE My 2 cents Greg T.
Jeff M.
Classificação do local: 5 Somerville, MA
Kinoshita is great and for the quality you get the price is reasonable. I was with a friend from Tokyo and he said that Kinoshita was the best sushi he has has outside of Japan. Furthermore the customer service was great. I forgot a hoodie and they shipped locally within São Paulo for me. One of two restaurants I feel obligated to go back to the next time I am in São Paulo.
Ashley N.
Classificação do local: 5 West Hartford, CT
Hands down, the best sushi I’ve ever had to date. My boyfriend and I had the scallops with garlic as a starter and our minds were blown. The scallops were so fresh and melted in our mouths. We then ordered a selection of 9 sushi pieces which was freaking amazing! The fish was so fresh and was prepared simply. They don’t have to do much to fresh fish! My favorite was the salmon and my boyfriends was the scallops. After that teaser of a meal, we decided to go all out and order more. So we ordered an udon soup with shrimp tempura and egg and a 9 piece selection of sashimi. The udon soup had a very flavorful broth and the noodles were cooked perfectly. If the place wasn’t so fancy, I probably would have picked up the bowl with my hands and slurped the remaining pieces at the end. So good! As far as the service, it was superb! We didn’t realize this place was on the fancier side and showed up in jeans/t-shirts but the wait staff were still very friendly — not snotty here! We sat at the bar which was the only open space and had a great view of the action! We literally saw the sushi chefs making everything and they would answer our questions /wave over the waiter if they thought we needed something. The front of the house chef even came to talk to us during our meal to see if we liked it and find out where we are from. Very impressed by the efficiency of this restaurant and the very engaging staff. At the end of the night, they asked us a couple of times if they wanted to hunt down a cab for us — awesome service! If you are in the area, you have to check this place out for some amazing sushi! However, be prepared to spend some extra dollar bills because your bill can rack up pretty quickly but totally worth it!
Enrique L.
Classificação do local: 5 São Paulo - SP
Todos os clientes quando entram no restaurante ja se deparam com uma recepção calorosa do dono e dos sushi mens que se encontram atras do balcao aonde é cozinha, totalmente exposta para os olhares curiosos e famintos, pratos extremamente elaborados e saborosos que se diferenciam de qualquer restaurante japonês de Sao Paulo, la você encontra o menu desgustacao que oferece pratos sortidos de acordo com as restricoes dadas pelo cliente. Moderno e ao mesmo tempo aconchegante, o restaurante proporciona uma experiência única. Caro, porém vale e muito o seu preço !!
Sabrina S.
Classificação do local: 3 São Paulo - SP
Dei três estrelas para este restaurante pois quando o garçom trouxe a conta a gente levou um susto daqueles! Fomos convidados(eu e meu namorado) por um casal de amigos, para jantar neste caríssimo restaurante japonês, e não sabíamos que se tratava de um restaurante tão diferenciado, e saímos de lá com fome. O cardápio é a la carte, as porções na grande maioria das vezes são em pares, e os preços bem abusivos. Meu namorado pediu o hamburguer(somente a carne) de carne Kobe. Estava gostoso, mas nada de excepcional. Pedimos ostras seladas, estava bom também, mas não achei nada de muito especial do tipo imperdível. O restaurante é bonito, ambiente com luz indireta, atendimento atencioso, mas a conta ficou gravada na nossa memória do que a comida em si, e isso não foi uma experiência boa para todos nós. Se está pensando em conhecer este restaurante, prepare o bolso para ficar o resto do mês sem jantar fora!
Camila A.
Classificação do local: 4 São Paulo - SP
O Kinoshita é um restaurante japonês — gourmet. Ele é bem diferente dos outros que estamos acostumados, é fora do padrão. Localizado na Vila Nova Conceição, é um restaurante bem caro, é para encarar como uma experiência e para conhecer a culinária do Chef Murakami. O restaurante é bem bonito, pequeno, aconchegante. Eu comi o menu degustação, estava ótimo! Mas as porções são pequenas mesmo, se quiser um rodízio, fartura e pratos bem servidos, o Kinoshita não o melhor lugar. Mas para surpreender, é uma ótima opção. Ambiente agradável. Quando for, prepare o bolso para não se chatear com o preço.