OkExcellent Portuguese food and atmosphere. Waiter speaks English even though most customers were locals. Great portions and the menu was very authetic. Would come back if there’s time! We stumbled upon this restaurant after exploring XL Factory nearby. For 2 people including cheese/bread, 2 main courses, 1 bottle of wine and a dessert, our bill came to 60 euros.
Ameya B.
Classificação do local: 4 New York, NY
A very nice traditional Portuguese Restaurant, with some really good quality and delicious food. We made reservations and our table was ready for us. What was interesting and a rather new experience for me, was that when we arrived, our table was ready with a bunch of appetizers. The way it works is, they present to you about 10 — 11 appetizers from their menu, you check the prices, and decide what you want. We got the mushrooms, peppers, sardines, pork liver as our appetizers. Sardines were a bit oily and okay in taste. Very fishy! Mushrooms were surprisingly the winner. absolutely delicious seasoning. Pork liver had a very strong taste and personally, I am not a big fan of that. For main course, we shared our entrée. Grilled fish and meat with mussels. both were quite delicious. We also ordered a bottle of wine and for dessert tried their traditional rice pudding. Overall, it was a good experience with some delicious food! Service was excellent and the waiters understood and spoke English!
Michael F.
Classificação do local: 2 Atlantic Beach, FL
Based on the great reviews, I made a reservation for dinner here. It was easy enough to do it right from their website. The location is out of the way in a more residential part of town that’s under the bridge. When we arrived we were promptly seated in the back, which seems to be the place where they put the foreigners. The table was already set with the traditional appetizers of pickled peppers, mushrooms, olives, cheese, liver, and bread, all of which were great except for the liver. The friendly English speaking waiter recommended the traditional salted cod and a steak, both of which they happily split for us. We were completely unprepared for how salty the cod was, and it was also fried heavily and contained a lot of bones. The steak was tender and cooked well, but didn’t have any additional flavor beyond salt. On both dishes, the presentation was lacking and included nothing more than lettuce and carrots for garnishment. For dessert, we had the crème brûlée, which was very different from any I’d ever had, but it wasn’t bad. After we finished our entrees, it seemed that business had picked up a bit, our reservation was early(730pm), and service got really slow. We had to ask for the check at least three times and took about 30 minutes to get it. Overall, the food was very basic and about average, and the service slow. With all of the other great restaurants in this town, I’d recommend something else.
Marcelo M.
Classificação do local: 5 Redlands, CA
Excellent quality, superb dishes, amazing cousine, great service and authentic portuguese, great place
Lineu D.
Classificação do local: 5 Setubal, Portugal
Excelente serviço e qualidade aliada à diversidade é bom gosto um local de excelência para quem gosta de boa cozinha Portuguesa !
Mónica C.
Classificação do local: 4 Lisbon, Portugal
Já venho aqui há mais de 25 anos, meu Deus, o tempo voa! A comida sempre foi excelente, excelente mesmo! Conheço o Pai e os filhos, Os Nunes, família de trabalho e conhecedora do ramo. A Susana é uma simpatia e por norma só a encontrava ao fim-de-semana por estes lados. Ideal para comer caça, para os apreciadores! Eu opto sempre por pedir várias entradinhas e depois dividir uma dose com alguém. Normalmente peço que tragam o que acham que é bom para provarmos, também gosto de ser surpreendida pelos empregados e nunca me senti«enganada». Eu adoro petiscar e tudo o que eles aqui têm é bom. É isto que eu acho louvável, conseguirem manter a qualidade há tantos anos. Quando aqui vieres e se gostas de um bom vinho, prepara a carteira porque não é barato. Mas pelo menos conhecer tens de vir, eu adoro!
Maria M.
Classificação do local: 4 Lisbon, Portugal
Embora não sendo um restaurante barato, é um dos espaços que recomendo sempre a quem possa e goste de comer bem. Conheço esta família há praticamente 20 anos e primam pela simpatia e profissionalismo. Já provei grande parte dos pratos, mas desde os mini fritos que colocam como entrada, á saladinha de polvo, ao presunto serrano, passando pelo arroz de pato ou aos pratos de caça, tudo é a verdadeira delicia e é certamente por este motivo que já ganharam vários prémios gastronómicos. Quanto ao ambiente, desde casais de meia idade, pequenos grupos, políticos ou gente ligada ás artes e espetáculo, já encontrei de tudo um pouco. Uma coisa é certa; com o passar do tempo encontro um restaurante onde a qualidade da cozinha e a simpatia dos nunes se mantem inalterável. Um espaço sem duvida para recomendar.
Ana P.
Classificação do local: 4 Lisbon, Portugal
Esta é uma casa já antiga, conhecida e muito tradicional. Com um serviço de requinte, acolhedor e muito profissional. Esta casa já recebeu vários prémios sendo reconhecidos pelo Guia Michelin e Sabores à Prova. Designa os seus almoços e jantares como experiências gastronómicas dos sabores de portugal. Vale a pena experimentar pela qualidade e pelo espaço acolhedor, claro que os valores correspondem a um segmento médio/alto.
Sandra M.
Classificação do local: 4 Lisbon, Portugal
Este solar representa, com excelência, os sabores alentejanos em Lisboa desde 1988, concentrados nas deliciosas refeições aqui confecionadas. Nesta casa de carácter intimista e acolhedor, os presuntos estão expostos sobre o balcão e a cozinha envolta em tachos e panelas. Tábuas de queijos e enchidos condizem na perfeição com os muitos vinhos existentes na garrafeira e os pratos sugeridos pelo Chefe Teixeira situam-se entre os 14,50 € e os 24,50 €; havendo pratos do dia a 10 €. Acima da média, mas valem muito o dinheirinho! A qualidade e frescura dos alimentos respeita, com distinção, todas as normas e, por isso mesmo, já foram inúmeras vezes reconhecidos e galardoados com troféus gastronómicos. O atendimento é eticamente profissional e, para despreocupar os clientes no que respeita ao estacionamento de viaturas, dispõem do serviço de «Vallet Parking» ou seja, serviço de estacionamento personalizado efetuado por um amável funcionário. Se desejarmos um serviço de Catering, eles estão disponíveis desde que, atempadamente, sejam solicitados. Pois bem, «um lugar ao Sol!».